Miben nem tudok neked segíteni?

EGY HATÉKONYABB, TELJESEBB ÉS HARMÓNIKUSABB ÉLETÉRT

Nem tudlak meggyógyítani! Mivel sem orvosi, sem klinikai szakpszichológusi képesítéssel nem rendelkezem!

Bocsi, de igazság szerint nem is szeretnélek meggyógyítani, anélkül, hogy a betegséget kiváltó pszichés (“lelki”) okot meg nem szüntetnéd, mert azzal elveszem tőled a Fejlődés lehetőségét, és ezzel csak magamra vennék még egy adag karmikus terhet… Nyugi, a tiédet, azt nem venném át tőled, az megmaradna továbbra is neked, de a következő alkalommal még pusztítóbb módon jelenne meg az életedbe – minden alkalommal egyre erősebben, addig, amíg komolyan nem veszed, és tudomásul nem veszed azt, amire tanítani akar!  Pont ezért nem mentem orvosnak, vagy pszichológusnak… Jelenleg kis-hazánkban sajnos, csak klinikai pszichológusi szakképzés folyik, engem pedig a siker-pszichológia érdekel és nem a “zárt-osztály”…

Csak abban tudok esetleg segíteni, hogy tisztábban lásd az adott testi betegségedet kiváltó „lelki (pszichés) problémáid” mögött rejtőző mentális okokat, mert ha ezeket a „lelki (pszichés) okokat” meg tudod dolgozni, akkor sokkal könnyebben meggyógyulsz. És ami talán még ennél is fontosabb, hogy nem fog előjönni más betegség formájában ugyan az a „lelki (pszichés) probléma”.

“Lelkileg” (pszichésen) többé már nem fogod szabotálni az orvosok, és természet-gyógyászok munkáját, sőt még a szervezetedbe is beindulnak ettől az öngyógyító folyamatok!

Viszont, ha terápiára van szükséged, akkor tudok ajánlani egy pár kiváló integratív-pszichoterapeutát, Dr. Daubner Béla tanítványai közül! (ezek a szakemberek több módszert ötvöznek és nem tüneti kezelést adnak, hanem addig dolgoznak a személyiségeden amíg a kiváltó okokat meg nem szüntetik!)

De egy amerikai statisztika alapján a pszichológusokhoz fordulók 80%-nak csak életviteli tanácsra van szükségük, és nem terápiára!

Megjegyzés: Azért használtam idézőjelben a lelki problémát, mert az egy dolog, hogy ez a legelterjedtebb megnevezése, de ennél sokkal helyesebb, a pszichés probléma elnevezés, hiszen a Lelkünk az örök és tökéletes, (a bennünk rejtőző “Isteni Részecske”, neki nem lehetnek problémái!

 

Nem tudok semmit megtenni helyetted! Neked kell cselekedned annak érdekében, hogy a céljaid megvalósuljanak! Tudom, hogy könnyebb bevenni egy idegnyugtató, vagy hangulatjavító pirulát, mint leülni naponta rendszeresen meditálni egy fél órát… De vajon melyik szolgálja jobban a Fejlődésedet?

Ez nem suli! Itt a házit időre meg kell csinálnod! A saját magad érdekében!

A személyiségváltozáshoz bizonyos dolgokat meg kell tenned, például tudatosodnod kell és változnod kell! NEKED KELL CSELEKEDNED!

Nincs varázspálcám, amelynek az érintésétől azonnal megváltozol, vagy megvilágosodsz! A személyiséged változásához időre és a TE tevékeny hozzájárulásodra lesz szükség!

Jelentkezni lehet a: szabolcs@eletpotimalizalas.hu emailcímen, vagy a Facebook oldalon.

Mivel én is utálom a spam-eket, ezért ígérem, hogy emailcímedet nem adom át harmadik személynek, és én se zaklatlak fölösleges Hírlevéllel vagy Reklámlevelekkel. 

Ha érdekel, akkor a Tréningek előtt maximum 3 emlékeztető emailt fogsz kapni: 2 héttel, 5 nappal, majd 2 nappal előtte.