Hogyan tudok neked segíteni?

EGY HATÉKONYABB, TELJESEBB ÉS HARMÓNIKUSABB ÉLETÉRT

Három haladási szintet tudok felajánlani neked:

A legegyszerűbb módja ennek az Egyéni konzultáció, amihez akár egy adott specifikus problémával is felkereshetsz!

Az első ismerkedő beszélgetés Skype-on vagy Messengeren történik! A folytatás megegyezés szerint online, vagy személyesen…

Elmondod, hogy milyen problémád van, és megbeszéljük, hogyan tudok neked segíteni.

A találkozók 110 percesek, és általában heti 1 alkalommal vannak. Ha komoly a baj, akkor lehet akár heti 2-3 is, ha csak fenntartásra van szükség, akkor havi 1-2 is lehet…

Én kérdezek, meg kérdezek, és kérdezek. Mutatok egy pár gyakorlatot, és házi feladatot adok. Inkább rávezetlek a felismerésekre, és igyekszem kerülni az „oktatást”. Segítek neked kialakítani olyan új szokásokat és viselkedéseket amivel meg tudod oldani a problémáidat.

Ezek nem egyedi alkalmak! Még a legkisebb változáshoz is legalább 3-5 találkozóra lesz szükségünk. De a komolyabb személyiségváltozáshoz hónapokra, vagy akár évekre is szükséged lehet! Sajnos, komoly változást az életedben csak a személyiségfejlődésed hozhat létre tartósan!

Persze, mindez csak tőled függ! Attól, hogy szenvedtél már eleget ahhoz, hogy hajlandó légy megtenni, amit meg kell tenned…

A találkozók közötti 1 hét alatt is rendszeres gyakorlásra lesz szükséged!

Online-tanfolyamot azért nem értékesítek, mert a legtöbb ember otthon egyedül nem fogja begyakorolni… Tehát annak nem látom semmi értelmét – pedig azzal lenne a legkevesebb dolgom… De az amerikai statisztikák alapján, (de ez a saját tapasztalatom is, hogy) az online tanfolyamok vásárlóinak a 97%-a soha nem fogja megtanulni a teljes tanfolyam anyagát… ilyen az emberi természet… Sajnos a legtöbb személyiségfejlesztő tanfolyam itt megáll…

 

[smartslider3 slider=2]

 

Teljes Életoptimalizáló Rendszer egymásra épülő 6 modul, kiscsoportos egynapos-tréningei után 3 hónapos MesterElme Csoportban (MECs) folytatod a közös gyakorlást. Heti rendszerességgel találkoztok, de otthon, hétközben is rendszeresen gyakoroltok. A gyakorlást segíti az egynapos tréning online anyaga, és a MECs-ban is lehet kérdezni majd tőlem…

A MECs-ben a haladás sebessége csak rajtatok múlik! Ha valakinek gondja van, akkor egyéni konzultációval segítek neki behozni a lemaradását!

A lényeg itt a csoportos gyakorláson van!!! Hatalmas erő és kreativitás rejlik abban, ha 10-12 sorstársad támogat a problémád megoldásában! Nem 12-szeres, hanem sokmilliószorosa lesz a hatása, mert a Brainstorming segítségével megnyílik számotokra a Kollektív Tudattalan!!!

De nem kell egyből fejest ugrani a Teljes Életoptimalizáló Rendszerbe, mert a teljes rendszeres begyakorlása komoly elkötelezettséget igényel! Sajnos a mai, modern társadalmunkban elég ritka az ilyen erős elhatározás…

Ezért első lépésként bőven elég, ha az INGYENes Inspirációs online-tréning elvégzését tűzöd ki egyetlen feladatul! Ez segít neked megtalálni a MIÉRT-eket a Fejlődésre, Tanulásra, Gyakorlásra!

Utána is elég lépésről lépésre haladni. Először a Stresszoldó modul, majd az Önbizalom-erősítő modul begyakorlása következik. Együtt, ez a három megalapozza majd a többi következő modulhoz szükséges inspirációt, és elkötelezettséget! De elég, mindig csak az éppen következő modulra összpontosítanod!

A Stresszoldó modul szerves folytatása a 4.A.modul az Integrál-Kontempláció – ezek a céges tanfolyam kínálatomban együtt is szerepelnek – hiszen ez a negyedik láb, amitől igazán stabillá válik az egész rendszer (a TÉR) mivel ez jelenti az alapgyakorlatot a Személyiségünk Fejlődésében!

Semmi sem kötelező! Bármikor megszakíthatod, vagy abbahagyhatod – csak az a kérdés, hogy megéri-e, és hogy mit veszítesz azzal…

 

A Prémium-szint, az a VIP-k gyorsító sávja! Ez tartalmazza az előző kettőt, de a fő hangsúlyt az egyéni konzultációk kapják, ezért a fejlődés is sokkal dinamikusabb lesz!

Megkeressük a számodra legalkalmasabb módszereket és technikákat, majd segítek neked begyakorolni! Addig csinálod a támogatásommal, amíg számodra is elkezd működni!

Amennyiben terápiára van szükséged, én nem tudlak elvállalni, de szívesen tudok ajánlani neked megbízható és tehetséges és integratív pszichoterapeutákat, Dr. Daubner Béla tanítványai közül! Ők biztosan fognak tudni segíteni neked!

De egy amerikai statisztika alapján a pszichológusokhoz fordulók 80%-nak csak életviteli tanácsra van szükségük, és nem terápiára!

 

Jelentkezni lehet a: szabolcs@eletpotimalizalas.hu emailcímen, vagy a Facebook oldalon.

Mivel én is utálom a spam-eket, ezért ígérem, hogy emailcímedet nem adom át harmadik személynek, és én se zaklatlak fölösleges Hírlevéllel vagy Reklámlevelekkel. 

Ha érdekel, akkor a Tréningek előtt maximum 3 emlékeztető emailt fogsz kapni: 2 héttel, 5 nappal, majd 2 nappal előtte.