Összefoglaló

EGY HATÉKONYABB, TELJESEBB ÉS HARMÓNIKUSABB ÉLETÉRT

Az élethivatásom:
SEGÍTENI MÁSOKNAK, EGY SOKKAL HATÉKONYABB, TELJESEBB ÉS HARMONIKUSABB ÉLET KIALAKÍTÁSÁBAN!

Kérlek szánj egy percet arra, hogy átfutod ezt az összefoglaló oldalamat, hogy megtudd, hogy Miben?/Hogyan?/Miért? tudok neked segíteni! A vastag szövegkiemelések segítenek ebben.

Sajnos az iskolában minket csak a lexikális tudás bővítésére tanítottak – magolni… A fókusz a Karrier építésen és a Pénz megszerzésén volt – az élet többi területét elhanyagolták… Nem tanították meg nekünk azt, ahogyan jobban megismerhetjük Önmagunkat, és a többi embert, hogyan kommunikáljunk másokkal hatékonyan, hogyan kezeljük a stressz káros hatásait, hogyan lehetünk kiegyensúlyozottak és hatékonyak az élet minden területén egyszerre…

Ha te is hiányolod ezt a tudást, akkor jó helyen jársz, mert tudok ebben Neked segíteni! Tudom, hogy ma nagy divat a szakosodás – az a tendencia, hogy minden “szakember” egy nagyon szűk szakmai területet tökéletesít! Ezzel nekem az a legnagyobb problémám, hogy mindenki annyira csak a részletekre koncentrál, hogy teljesen elvész az összkép!

Jellemző az “önismereti bizniszre”, hogy éveket, sőt évtizedeket töltenek benne az emberek, rengeteg pénzt és energiát fektetve az egészbe, de ha jól megvizsgáljuk alig van ennek látható eredménye… Statisztikákból tudom ezt? Nem! Sajnos saját tapasztalatból! De ugyanezt látom magam körül, bármerre nézek, bármilyen statisztikát olvasok, de még a Facebook-on is ugyanezt a visszajelzést kapom: “Ó, tudom én ezt, már sokszor hallottam, hiszen már 9 éve olvasom a self-made könyveket, járok rendszeresen tanfolyamokra, ezt már mind tudom, mondj valami újat… – de ha tudod, akkor miért nem csinálod? miért nem alkalmazod az életedben? – ilyenkor sajnos mindig megszakad a kommunikáció…

Az ősi hagyományok, mint amilyen a jóga hagyománya is holisztikusan gondolkozott! Nem egy speciális témát kiemelve csak azt tanította, hanem a személyre (a személyiségre) fókuszált és nem a technikára! Az a bajom ezzel a specializálódással, hogy mindenki a saját egyéniségén keresztül szűri meg a továbbított “tudást”, a tanulónak meg nehéz – sőt egyszerűen lehetetlen – összerakni a különböző stílusú mozaik darabkákat egy értelmezhető összképpé…

Szerintem az a másik gond az egész “önismereti-biznisszel” hogy – tisztelet a kivételnek – de elsődleges céljuk a bevétel növelése, és ennek a legkönnyebb módja az online-tréning, mert azzal egyszer dolgozott, utána, már csak el kell adni minél több embernek… Az, hogy hányan jutnak a végére (statisztikailag az érdeklődők 5%-a vásárol és azoknak a 3%-a végzi el) , azt hányan gyakorolják be, arra sajnos már kevés “szolgáltató” kíváncsi!

Én éppen ezért helyezem a hangsúlyt a személyes kapcsolatra, és a folyamatos gyakorlásra!

Nagyon nem mindegy, hogy a környezeted hatására cselekszel (mert meg akarsz felelni nekik), vagy egy mély, belső Vágy hatására! Mert míg az első esetben folyamatos Motivációra van szükséged, azért, hogy ne váljon unalmassá az, amit csinálsz, a második esetben az Inspiráció vonz magához, semmit nem kell erőltetned, mert Lelkes vagy!

Az Advaita filozófia szerint semmit nem kell tennünk azért, hogy Önmagunk legyünk! Viszont folyamatosan mindent megteszünk azért, hogy ne legyünk Önmagunk!

Például folyamatosan aggódunk mindenért, megállás nélkül szorongunk, mérlegelés nélkül elfogadjuk mások kritikáját… Hagyjuk, hogy a média nemcsak a a vásárlói szokásainkat befolyásolja, hanem a világképünket, és a véleményünket is… Hagyjuk, hogy mások mondják meg, hogy mikor, mit csináljunk, stb.

Egyszerűen elég abbahagynunk azt, amit azért teszünk, hogy ne legyünk az igazi Önmagunk és ennyi!

Vagy talán mégsem? Attól függ… ha a célunk a teljes megvilágosodás, és nem érdekelnek a földi élet nyűgös-bajos dolgai, akkor persze, hogy nem…

De ha mégis, akkor, talán nem ártana tenni is érte valamit!

Mert ha már végre Önmagunk vagyunk, akkor azért jó, ha elkezdjük kiaknázni a rendelkezésünkre álló képességeinket és lehetőségeinket. Főleg annak érdekében, hogy megteremthessünk magunknak egy minden szempontból hatékony, de ugyanakkor teljes és harmonikus életet.

Én is folyamatosan tanulok, és fejlődök! Elhagyva az iskolapadokat végre csak azt tanulhattam, ami a legjobban érdekelt… Az utóbbi lassan 3 évtizedben sem lankadt a lelkesedésem, és legalább 1500- 2000 szakkönyv áttanulmányozása, több száz hanganyag, és több tucatnyi tanfolyam elvégzése után, most már Dr. Daubner Béla irányítása alatt járom az integrál szemléletű önismeret és jóga útját.

Nekem már elég sok mindentől sikerült megszabadulnom, és HA AKAROD, akkor NEKED IS TUDOK SEGÍTENI ebben!

 

MIBEN tudok neked segíteni?

Teljes Életoptimalizálásban! (Egészség, Felnövés, Felébredés, Kapcsolatok, Kreativitás, Hivatás, Bőség)

Például más perspektívát, szemléletmód váltást, elszámolhatóságot, plusz technikai támogatást nyújtok. Segítek elsajátítani és begyakorolni a számodra leghasználhatóbb technikákat azért, hogy a Tudásodat Bölcsességgé változtasd!

Ezen belül az Érzékelés- és gondolat-optimizálás! Ez a két legfontosabb eleme az életoptimalizálásnak! Elengedhetetlen a továbbhaladáshoz, hiszen a szemléletmódod teljes
megváltoztatását jelenti! Azt, ahogyan észleled és reagálsz a világra!

Önbizalom fejlesztésben! Egy amerikai felmérés szerint az emberek 85%-a kishitű, nem bízik Önmagában! De mindenek előtt Önbizalomra van szükséged ahhoz, hogy megálld a helyedet a mindennapi életben, és hogy bármilyen célodat meg tudd valósítani az életben!

Krízisben és Válságkezelésben! Hivatásod megtalálásában! Alkotási folyamatban! Kívülről látni magadat! Célkitűzésben! Döntésben! Végrehajtásban! Hatékonyságban!
Felnövésben – Személyiségfejlődésedben! Felébredésben – Spirituális fejlődésben! Megtisztulásban – az Árnyék-személyiséged integrálásában!

(bővebben)

[smartslider3 slider=2]

 

HOGYAN tudok neked segíteni?

Három haladási szintet tudok felajánlani neked:

A legegyszerűbb módja ennek az Egyéni konzultáció, amihez akár egy adott specifikus problémával is felkereshetsz!

Az INGYENes első ismerkedő beszélgetés Skype-on vagy Messengeren történik!

Elmondod, hogy milyen problémád van, és megbeszéljük, hogyan tudok neked segíteni.

A találkozók 110 percesek, és általában heti 1 alkalommal vannak. Ha komoly a baj, akkor lehet akár heti 2-3 is, ha csak fenntartásra van szükség, akkor havi 1-2 is lehet.

A találkozók közötti 1 hét alatt is rendszeres gyakorlásra lesz szükséged!

 

A TÉR – Teljes Életoptimalizáló Rendszer egymásra épülő 6 modul, kiscsoportos egynapos-tréningei után 3 hónapos MesterElme Csoportban (MECs) folytatod a közös gyakorlást. Heti rendszerességgel találkoztok, de otthon, hétközben is rendszeresen gyakoroltok. A gyakorlást segíti az egynapos tréning online anyaga, és a MECs-ban is lehet kérdezni majd tőlem…

A lényeg itt a MECs-nál, a csoportos gyakorláson van!!! Hatalmas erő és kreativitás rejlik abban, ha 10-12 sorstársad támogat a problémád megoldásában! Nem 12-szeres, hanem sokmilliószorosa lesz a hatása, mert a Brainstorming segítségével megnyílik számotokra a Kollektív Tudattalan!!!

De nem kell egyből fejest ugrani a Teljes Életoptimalizáló Rendszerbe, mert a teljes rendszeres begyakorlása komoly elkötelezettséget igényel! Sajnos a mai, modern társadalmunkban elég ritka az ilyen erős elhatározás…

Ezért első lépésként bőven elég, ha az INGYENes Inspirációs tréning elvégzését tűzöd ki egyetlen feladatul! Ez segít neked megtalálni a MIÉRT-eket a Fejlődésre, Tanulásra, Gyakorlásra!

Utána is elég lépésről lépésre haladni. Először a Stresszoldó modul, majd az Önbizalom-erősítő modul begyakorlása következik. Együtt, ez a három megalapozza majd a többi következő modulhoz szükséges inspirációt, és elkötelezettséget! De elég, mindig csak az éppen következő modulra összpontosítanod!

Semmi sem kötelező! Bármikor megszakíthatod, vagy abbahagyhatod – csak az a kérdés, hogy megéri-e, és hogy mit veszítesz azzal…

 

A Prémium-szint, az a VIP-k gyorsító sávja! Ez tartalmazza az előzőt is, de itt a fő hangsúlyt az egyéni konzultációk kapják, ezért a fejlődés is sokkal dinamikusabb lesz! Nemcsak megtanítom neked mindazt ami számomra bevált, hanem megkeressük a számodra legalkalmasabb módszereket és technikákat, majd segítek neked begyakorolni! Addig csinálod a támogatásommal, amíg számodra is el nem kezd működni!

(bővebben)

 

[smartslider3 slider=3]

 

MIBEN NEM tudok neked segíteni?

Nem tudlak meggyógyítani! Viszont, ha terápiára van szükséged, akkor tudok ajánlani egy pár kiváló integratív-pszichoterapeutát, Dr. Daubner Béla tanítványai közül!

Nem tudok semmit megtenni helyetted! NEKED KELL CSELEKEDNED!

Nincs varázspálcám, amelynek az érintésétől azonnal megváltozol, vagy megvilágosodsz! Ez egy hosszú folyamat…

(bővebben)

 

MIBEN TUDSZ TE magadnak segíteni?

Elsősorban hajlandóságot várok el tőled a változásra, a gyakorlásra és a fejlődésre.

Arra, hogy változtass a szemléletmódodon és végre kimozdulj a Komfort-Zónádból!

Vállald a Felelősséget az eddigi életedért és a változásért, légy számon-kérhető!

Kezdj el tudatosan élni! Légy következetes, kitartó és elkötelezett!

(bővebben)

MIÉRT TUDOK neked segíteni?

Mert én is megszenvedtem egy jó pár kudarcot!

Rengeteget tapasztaltam és tanultam ezekből!

Mert én is éltem át sikereket!

Mert rengeteget tanultam, és most is folyamatosan tanulok! Az elmúlt 3 évtizedben legalább 1500-2000 szakkönyvet, több száz hanganyagot, több tucatnyi tanfolyamot végeztem el a személyiségfejlődéssel kapcsolatban, és már 4 éve Dr. Daubner Béla irányítása alatt járom az integrál szemlélet, és a jóga útját!

Mert tagja vagyok a következő szervezeteknek:
– az American Union of NLP-nek, www.aunlp.org/practitioners.htm  – Hungary
– és a Magyar Coachok Egyesületének www.magyarcoachegyesulet.hu

(bővebben)

 

Mivel én is utálom a spam-eket, ezért ígérem, hogy emailcímedet nem adom át harmadik személynek, és én se zaklatlak fölösleges Hírlevéllel vagy Reklámlevelekkel. 

Ha érdekel, akkor a Tréningek előtt maximum 3 emlékeztető emailt fogsz kapni: 2 héttel, 5 nappal, majd 2 nappal előtte.